Ett minutt kan endre situasjonen til et lag

Ett minutt kan endre et lags utfall. Det tok bare ett minutt for Colorado Avalanche å gå bakfra og lede. Denne sesongen er Colorado Avalanche og Vancouver Canucks like sterke representanter. Begge lag har samlet dyktige unge spillerrepresentanter. Kampen mellom disse to lagene trakk også mange fans å se, og de trodde det ville bli en hard konkurranse.

Da kampen offisielt startet tok spillere fra begge lag på seg hockey trøye og gjorde seg klare. Spillet startet med en voldsom konkurransescene, og det var akkurat slik folk spådde. Da Vancouver Canucks tok ledelsen en stund, endret Colorado Avalanche situasjonen takket være innsatsen til Nathan MacKinnon og Mikko Rantanen. Mikko Rantanen satte opp en dominerende sluttramme da Colorado Avalanche utliknet kampen med 3 sekunder igjen av andre periode. Før kampen startet, i det øyeblikket Nathan MacKinnon tok på seg Colorado Avalanche drakt, var han fast bestemt på å vinne. I løpet av spillet spilte Nathan MacKinnon offensive ferdigheter i lærebok, noe som sjokkerte alle tilstedeværende fans.

Vancouver Canucks ønsket også å slå Colorado Avalanche, men de tapte dessverre 3-4 til slutt. Feilen i denne kampen vil også forberede Vancouver Canucks mentalt for sluttspillet. Vancouver Canucks må jobbe hardere på trening eller studere motstandernes spillestiler slik at de kan ha en fordel i sluttspillet. Vancouver Canucks har tross alt ikke kvalifisert seg til sluttspillet på flere år. De har nettopp dukket opp denne sesongen og trenger nå mer praktisk erfaring for å forstå.